ZlideOn samarbetar med Houdini Sportswear

november 19, 2019

ZlideOn har ingått samarbete med Houdini Sportswear och andra etablerade varumärken.

Svensk innovation ska öka livslängden på textilier
Trasiga dragkedjor på kläder, väskor och kuddfodral leder till att många textilier slängs för tidigt. Överkonsumtion av textilier är en av våra största miljöbovar. Genom att ge personer möjlighet att använda sina produkter längre skapar ZlideOn ett mer positivt kretslopp som gynnar både miljön och kunden.

Med en nytänkande lösning behöver du inte byta ut hela dragkedjan om den skulle gå sönder utan endast klicka på en ZlideOn och zippa upp. Produkten produceras i Sverige och sedan ett år tillbaka är det ett nytt engagerat team i företaget som är redo att få ut produkten på marknaden och få den att växa.

Viktiga samarbetspartners för ZlideOn är H&M och Houdini Sportswear som nu har börjat sälja produkterna.
“Vi på Houdini har länge erbjudit våra kunder möjligheten att reparera kläder som gått sönder när de varit med på krävande äventyr. Med Zlideon har vi ännu ett sätt att hjälpa våra kunder så deras favoritplagg kan hänga med på många fler äventyr.”, säger Helena Reis, Head of Customer Experience på Houdini Sportswear.

ZlideOn har lösningar för alla typer av dragkedjor.
“Vi vill hjälpa alla att kunna laga sina trasiga dragkedjor på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Därför är vi väldigt glada över dessa samarbeten och jag hoppas att vi tillsammans kommer bidra till att mycket fler kläder lagas och inte slängs.”, säger Eva Wilander, VD på Zip Clip Solutions AB som producerar ZlideOn.

Det rekommenderade priset är 79 kr/st. Klicka på och zippa upp för framtiden!

För mer information kontakta:
Zip Clip Solution AB
Eva Wilander, CEO
M: eva.wilander@zlideon.se
T: 0728-53 80 50

Zlideon Zipper

Foto: Anton Enerlöv

 

Tillbaka
Din kundkorg