Blixtlås

 

Blixtlås är en fascinerande uppfinning som har hjälpt många människor världen över. Ett blixtlås är en typ av låsanordning som kan användas för kläder, skor, och väskor! Blixtlåset består av löpare som dras emellan två häktor. När man drar åt det ena hållet så låser de fast och när du drar till det andra hållet låser de upp sig. 1851 uppfanns det första blixtlåset som blev en revolutionerande uppfinning men det var först i början på 1900-talet som blixtlåset kom till Sverige och började ersätta den traditionella knappen!

Blixtlåsets funktion

När du ska köpa blixtlås till dina kläder är det viktigt att du går efter kvalitet. God kvalitet har stort inflytande på livslängden på blixtlåset och du bör inte kompromissa på kvalitet när du ska välja dragkedja då det påverkar hållbarheten.

Blixtlåset kan användas till alla typer av kläder, väskor och skor. Vilket av alla blixtlås du ska välja beror givetvis på vad du ska ha det till.

När ditt blixtlås har gått sönder finns vi på ZlideOn för att hjälpa dig. Med en ZlideOn kan du byta ut din trasiga dragkedja och därmed förlänga livslängden på dina klädesplagg. Du bidrar även till en hållbar klädindustri!

Reparera dragkedjan med Zlideon

Byta dragkedja tar mindre än 1 minut. Och det är enkelt.

Välj storlek här och laga din trasiga dragkedja.

Hjälp miljön och förnya dina kläder med Zlideon.