Laga din trasiga dragkedja på bara några sekunder!Zip Clip Solutions AB har en produkt, "ZlideOn", som med ett enkelt handgrepp ersätter trasiga dragkedjor. Montering görs på befintlig dragkedja och ersätter trasig löpare. Produkten finns för de flesta dragkedjetyper. Patent är taget för konstruktion, montering, funktion. Företaget har sitt ursprung och säte på Gotland och produktion sker i Småland.

Produkten är unik i sin enkelhet, den har fått följande utlåtande av innovationsråd bestående av expertis inom området, Produkten är så smart och löser ett hundraårigt problem, den behöver inte skapa ett behov, utan det finns ett uppdämt behov sen lång tid tillbaka.

- Priset för " Årets Smarta Sak 2008" gick till ZlideOn.

Jämförs med uppfinningar som säkerhetsnålen och gemet, alla behöver den någon gång. Överallt där det används dragkedjor fungerar produkten. Med ett enkelt handgrepp ersätter man en trasig dragkedja på: vanliga klädesplagg, yrkeskläder, militärkläder, väskor, båtkapell, tält, möbelbeklädnad och mycket annat.

Zip Clip Solutions har en mycket stark affärsmodell. Alternativet till "ZlideOn" idag är att den trasiga varan lämnas för reparation hos t.ex. en skräddare. Kostnaden för detta är hundrafallt produktionskostnaden för "ZlideOn" som fyller exakt samma funktion.

» Klicka här för att se vår ZlideOn-guide
med fullständiga mått och anvisningar!

(Kräver Adobe Reader)
Gå till våran webbshop för mer information 

NyheterPersonuppgiftspolicy - 2018-05-25

Vi är måna om din personliga integritet

Vi på Zip Clip Solutions värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet

Läs mer under länken GDPR i vår webbshop
Ny distributör - 2016-04-18

Våran nya partner Instant solutions säljer nu ZlideOn till alla segment , super priser på hela sortimentet i deras webshop, där hittar ni även andra smarta produkter så som Pinocc vind skydd för headset.  instantsolutions.se.


Ny Succe!! - 2016-04-18

ZlideOn vinner tävlingen Ullareds nästa storsäljare ,och finns nu mera i hyllorna, fantastisk möjlighet att handla våran familje pack till super pris!!


Klicka på kartan för återförsäljare i Sverige!Map


Återförsäljare

Sportkompaniet Smarta saker
Falk i Vellinge MH Group HB
A/S Villy Jensen Futurefactory
Oy S-O Olenius AB Ahlsell
Alewalds Outdoor & sports JetPress
Nejdefelts & BAM Nevotex
Binvest International B.V  ZlideOn GbR
 
© ZipClip Solutions AB - info@zlideon.se