Avdelningar
Återförsäljare


Om du är intresserad av att sälja ZlideOn till dina kunder som produkt så har du möjlighet att köpa våra blistrar. Blistrarna har ett komplett utbud av ZlideOn i tre av de mest sålda färgerna. Är du återförsäljare och arbetar med returnerade varor med brutna blixtlås?

Med vår verktygslåda med ett komplett utbud av ZlideOn, kan du reparera den trasiga dragkedjan direkt. Detta kommer att tillfredsställa dina kunder, sparar massa pengar och ett tidskrävande arbete. Kontakta oss för din lokala återförsäljare.

retailer.jpg

Grossist


Är du en grossist där ZlideOn skulle passa perfekt i ditt produktprogram?
Då är du välkommen att bli en licensierad grossist av vår stora produkt!

ZlideOn passar i massor av användningsområden såsom sytillbehör, utomhusaktiviteter, båthandel, tält, skoreparation, kläder med mera. Vi säljer ZlideOn i blister och verktygslådor. Vi kan även anpassa din verktygslåda för specifika behov!

Kontakta oss gärna för ytterligare information.

wholesaler.jpg

Postorder


Är du ett postorderföretag som delar ut en rad produkter där du vill att ZlideOn skall vara en del i? Då är du i rätt avdelning!

Eller är du ett postorderföretag som handlar med trasiga dragkedjor? Om så är fallet så är du mycket välkommen att meddela oss och vi kommer att vara mycket glada att visa dig våra möjligheter.

Kontakta oss gärna för ytterligare information.


Reparationsverkstäder


Reparerar du dragkedjor? Stoppa besväret med att ta bort trasiga dragkedjor! Detta udda och tidskrväande jobb är inte nödvändigt längre med ZlideOn!

Använd vår verktygslåda med alla typer du behöver. Dina kunder blir omedelbart nöjda, och inte som vanligt när de måste komma tillbaka några dagar senare igen. Du kommer att kunna skicka hem den reparerade varan på 3 sekunder!

Kontakta oss för din lokala återförsäljare!Konsument


Kära konsument, välkommen till ZlideOn! ZlideOn är den nya revolutionen som kommer att ta bort sorgen för att ersätta trasiga dragkedjor. Titta runt på vår hemsida och upptäck vår magiska lilla produkt!

Fråga din lokala återförsäljare efter ZlideOn!

© ZipClip Solutions AB - info@zlideon.se